#Alkalin Su Antioksidanlarını Korumanın En İyi Yolu Nedir? Biocera filtresiyle üretilen #alkali suyun antioksidan özelliklerini en iyi nasıl koruyabilirim?
Alkalin suyun antioksidan özelliklerini korumak için, suyu soğuk bir ortamda, hava geçirmez bir kapta ve ışığa maruz kalmayacak şekilde saklamalısınız. Deneyde, açık kapta saklanan suyun #ORP değeri 18 saatte -30 #mV’ye düşerken, kapalı kapta ve buzdolabında saklanan su 22 saatte... devamını oku
Alkalin suyun antioksidan özelliklerini korumak için, suyu soğuk bir ortamda, hava geçirmez bir kapta ve ışığa maruz kalmayacak şekilde saklamalısınız. Deneyde, açık kapta saklanan suyun #ORP değeri 18 saatte -30 #mV’ye düşerken, kapalı kapta ve buzdolabında saklanan su 22 saatte -120 #mV’yi korumuştur. Bu, oksijen ve ışık temasının antioksidanların ömrünü azalttığını gösterir. Bu nedenle, suyun buzdolabında, karanlık bir şişede (örneğin cam veya opak plastik) saklanması ve mümkünse 8-12 saat içinde tüketilmesi önerilir.
Alkalin suyun antioksidan özelliklerini korumak için, suyu soğuk bir ortamda, hava geçirmez bir kapta ve ışığa maruz kalmayacak şekilde saklamalısınız. Deneyde, açık kapta saklanan suyun #ORP değeri 18 saatte -30 #mV’ye düşerken, kapalı kapta ve buzdolabında saklanan su 22 saatte... devamını oku
Alkalin suyun antioksidan özelliklerini korumak için, suyu soğuk bir ortamda, hava geçirmez bir kapta ve ışığa maruz kalmayacak şekilde saklamalısınız. Deneyde, açık kapta saklanan suyun #ORP değeri 18 saatte -30 #mV’ye düşerken, kapalı kapta ve buzdolabında saklanan su 22 saatte -120 #mV’yi korumuştur. Bu, oksijen ve ışık temasının antioksidanların ömrünü azalttığını gösterir. Bu nedenle, suyun buzdolabında, karanlık bir şişede (örneğin cam veya opak plastik) saklanması ve mümkünse 8-12 saat içinde tüketilmesi önerilir.