Biocera
Amet Bio @biocera · 1 ay önce
5 1 191 0

Alkalin suyun antioksidan özelliklerini korumak için, suyu soğuk bir ortamda, hava geçirmez bir kapta ve ışığa maruz kalmayacak şekilde saklamalısınız. Deneyde, açık kapta saklanan suyun #ORP değeri 18 saatte -30 #mV’ye düşerken, kapalı kapta ve buzdolabında saklanan su 22 saatte -120 #mV’yi korumuştur. Bu, oksijen ve ışık temasının antioksidanların ömrünü azalttığını gösterir. Bu nedenle, suyun buzdolabında, karanlık bir şişede (örneğin cam veya opak plastik) saklanması ve mümkünse 8-12 saat içinde tüketilmesi önerilir.

3 0 72
Kimler yanıtlayabilir? Bu gönderiye yanıt vermek için giriş yapmalısın.
Diğer Yanıtlar

Henüz yanıt yok.